Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

pasok.gr: Τελικά ο Σηφουνάκης είναι μεγαλύτερος λαϊκιστής από τον Τσιόκα

Παλιό αλλά δείχνει την «φερεγγυότητα» και την «ομοφωνία» των πασόκων.

25.08.2008. Συνέντευξη Τύπου Ν. Σηφουνάκη, Χ. Τσιόκα και Φ. Χατζημιχάλη για την Ολυμπιακή Αεροπορία:

Μέγας Σηφουνάκης:
«Μόνο το τελευταίο τρίμηνο οι Ολυμπιακές Αερογραμμές απώλεσαν σημαντικά στρατηγικά και κερδοφόρα slots στην Ευρώπη, Φρανκφούρτη, Μόναχο και αλλού με καταστροφικές συνέπειες και εκκρεμούν κι άλλα, όπως της Στουτγάρδης.»

Μετά από λίγο παίρνει το λόγο ο Τσιόκας:
«Κινδυνεύουν να χαθούν εκτός από της Φραγκφούρτης που χάθηκε κινδυνεύουν, να χαθούν του Μονάχου, της Σόφιας και μια σειρά από slots τα οποία φέρνουν κερδοφορία και σε γραμμές οι οποίες ήταν ελλειμματικές...»

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ SLOT ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ή
Ο ΤΣΙΟΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ;

Λίγο αργότερα η «ομοφωνία» συνεχίζεται:

«Χ. ΤΣΙΟΚΑΣ: Θέλω να σας πω και κάτι άλλο που είναι σημαντικό. Κατ' αρχήν ο ελληνικός λαός τώρα πληρώνει. Τώρα πληρώνει που πουλάει άνευ όρων τα slot, που πουλάει άνευ όρων επιβατικό κοινό, που απαξιώνει ένα βαρύ όνομα.

Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ: Δεν πουλάει, δωρίζει.

Χ. ΤΣΙΟΚΑΣ: Δωρίζει.»

Μετά απ' αυτό ο Τσιόκας του την είχε φυλαγμένη και μόλις βρήκε ευκαιρία ανταπέδωσε:

«Α. ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Εγώ θέλω να ρωτήσω, εσείς διαβεβαιώνετε τους χιλιάδες εργαζομένους της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ως ΠΑΣΟΚ ότι αν έρθετε στην κυβέρνηση αυτοί ενδεχομένως που θ' απομακρυνθούν θα επαναπροσληφθούν; Από την παρούσα κυβέρνηση εννοώ αν απολυθεί ένα ποσοστό. Μπορείτε να πείτε ότι θα διασφαλίσετε την βιωσιμότητα της επιχείρησης;

Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ: Αυτό κάναμε (Εννοεί: Εγγυόμαστε ότι θα ξαναπροσλάβουμε όσους απολύσει η Νέα Δημοκρατία).

Χ. ΤΣΙΟΚΑΣ: Η Νέα Δημοκρατία δεν λέει ότι θ' απολύσει.»!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;
Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ Η Ν.Δ. Ή
Ο ΤΣΙΟΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ;

Η απάντηση είναι απλή.
Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΟΚΑ.

Τέλος ο Μέγας Σηφουνάκης είπε και το «αυτονόητο»:

«Μην ξεχνάτε ότι την άδεια πτήσεων η AEGEAN την πήρε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Αλλά όχι όμως να έρθει το κράτος και οι λειτουργοί της, αυτοί που έχουν πάρει την εντολή από τον ελληνικό λαό, στην ουσία να λειτουργούν υπέρ μιας ιδιωτικής εταιρείας να επιβάλλουν μονοπώλιο εις βάρος ενός εθνικού αερομεταφορέα»

Λέει (και το λένε και όλοι τους) ότι η Κυβέρνηση απαξιώνει την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και «λειτουργεί υπέρ μιας ιδιωτικής εταιρείας (για) να επιβάλλει μονοπώλιο εις βάρος ενός εθνικού αερομεταφορέα»

ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ AEGEAN ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ QUATAR AIRLINES ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ...
ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΤΗΝ QA ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

μα για πόσο βλάκες μας περνάνε;
http://pasok-spam.blogspot.com/

Τα κρυμμένα SMS

Αξίζει κανείς να μελετήσει επισταμένως τα εκλογικά αποτελέσματα και σε βάθος για να βρει ορισμένα από τα κρυμμένα μηνύματα, που μπορεί αυτή την στιγμή να έχουν την μορφή τοπικών ελαφρών κυμάτων , αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μετατραπούν σε ανεξέλεγκτα «τσουνάμι» για τα περισσότερα των κομμάτων, και σε επέκταση για την κοινωνία μας.
Θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των τοπικών κοινωνιών, όπως η λαθρομετανάστευση, έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο παρασκήνιο της προχθεσινής εκλογικής αναμέτρησης.
Σίγουρα εξετάζοντας μόνο τα αριθμητικά δεδομένα των αποτελεσμάτων το μοναδικό κόμμα που είχε θετικό πρόσημο ήταν ο ΛΑΟΣ.
Όποιοι λοιπόν από τους υπεύθυνους των κομμάτων θέλουν να σέβονται τόσο τη θέση τους ,όσο και την υποχρέωση έναντι των παρατάξεων τους , οφείλουν να μελετήσουν σε βάθος αυτή την άνοδο του ΛΑΟΣ.
Οφείλουν να εξετάσουν τα επίσημα αποτελέσματα σε πολλές από τις περιοχές όπου τον τελευταίο καιρό βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω του ζητήματος των μεταναστών.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών. Σε σύνολο 17 εκλογικών τμημάτων της συνοικίας αυτής, το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη ξεπέρασε κατά μέσο όρο το ...12%
Οι θέσεις του κόμματος του για μια «άλλη μεταναστευτική πολιτική» φαίνεται πως βρήκαν απήχηση σε αρκετούς ψηφοφόρους της περιοχής, που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω του μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών που ζουν εκεί.
http://politis-gr.blogspot.com/

Θύμα της ανθρωποφάγας βουλιμίας του Πασόκ και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος

Το μεγαλείο ενός ανθρώπου το βρίσκεις τις περισσότερες φορές στην υποχώρηση και στην αποχώρηση. Ο Θοδωρής έπεσε και αυτός θύμα της βουλιμικής εξουσιομανίας του Πασόκ και της ανθρωποφάγας αντίληψης που έχουν για τους αντιπάλους τους τα πασοκικά ΜΜΕ. Μέσα, που ισοπεδώνουν, σκοτώνουν και στο τέλος επιχαίρουν για τις «δημοκρατικές» τους επιτυχίες! Μέσα, που ποτέ δεν είχαν στόχο την ενημέρωση του πολίτη αλλά την αύξηση των κερδών των μεγαλομετόχων που αποτελούν τα αφεντικά της παραπληροφόρησης, αυτό που συνήθως αποκαλώ τηλεοπτικό παρακράτος ή παραεξουσία της ενημέρωσης. Μια ομάδα εργολάβων και καναλαρχών που πολτοποιούν προσωπικότητες για το καλό της υποτιθέμενης "μεγάλης δημοκρατικής παράταξης". Για το καλό του κόμματός τους. Με την αποχώρησή του ο Θοδωρής νίκησε τα διυλιστήρια της χειραγώγησης.
http://exastal.blogspot.com/