Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Τα κρυμμένα SMS

Αξίζει κανείς να μελετήσει επισταμένως τα εκλογικά αποτελέσματα και σε βάθος για να βρει ορισμένα από τα κρυμμένα μηνύματα, που μπορεί αυτή την στιγμή να έχουν την μορφή τοπικών ελαφρών κυμάτων , αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μετατραπούν σε ανεξέλεγκτα «τσουνάμι» για τα περισσότερα των κομμάτων, και σε επέκταση για την κοινωνία μας.
Θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των τοπικών κοινωνιών, όπως η λαθρομετανάστευση, έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο παρασκήνιο της προχθεσινής εκλογικής αναμέτρησης.
Σίγουρα εξετάζοντας μόνο τα αριθμητικά δεδομένα των αποτελεσμάτων το μοναδικό κόμμα που είχε θετικό πρόσημο ήταν ο ΛΑΟΣ.
Όποιοι λοιπόν από τους υπεύθυνους των κομμάτων θέλουν να σέβονται τόσο τη θέση τους ,όσο και την υποχρέωση έναντι των παρατάξεων τους , οφείλουν να μελετήσουν σε βάθος αυτή την άνοδο του ΛΑΟΣ.
Οφείλουν να εξετάσουν τα επίσημα αποτελέσματα σε πολλές από τις περιοχές όπου τον τελευταίο καιρό βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω του ζητήματος των μεταναστών.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών. Σε σύνολο 17 εκλογικών τμημάτων της συνοικίας αυτής, το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη ξεπέρασε κατά μέσο όρο το ...12%
Οι θέσεις του κόμματος του για μια «άλλη μεταναστευτική πολιτική» φαίνεται πως βρήκαν απήχηση σε αρκετούς ψηφοφόρους της περιοχής, που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω του μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών που ζουν εκεί.
http://politis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου